Locaţie

Gasthaus Cristl se află situată în satul Gărâna, din judeţul Caraş-Severin, la nr. 161. Aşezarea într-o regiune deosebit de frumoasă şi de pitorească vine în spijinul turiştilor care cutreieră zona, oferindu-le o oază de delectare şi linişte.

Satul Gărâna, sau Wolfsberg în traducere germană, este aşezat la poalele Munţilor Semenic, la aproximativ 3o de kilometri distanţă de Reşiţa, capitala judeţului Caraş-Severin, din vestul României. La Gărâna putem găsi liniştea şi simplitatea după care tânjim uneori. Un mic colţ de rai, cu privelişti impresionante şi cu o istorie pe măsură. Un sat cu case micuţe, îngrijite, lipite una de alta, dar prea puţin locuite. cei mai mulţi cunosc Gărâna datorită potenţialului turistic şi Festivalului Internaţional de Jazz ce se ţine aici.

Tabăra de sculptură

Pe coama dealului, chiar înainte de intrarea în Gărâna dinspre Văliug, este instalată o expoziţie permanentă de sculptură, rod al taberelor anuale de sculptură care se desfăşoară aici. Prima tabără de sculptură a fost organizată de artistul Bata Marianov, în 1996, cu ocazia unui simpozion internaţional de sculptură.

Musical Ranch

Anual, la Gărâna, se desfăşoară Festivalul Internaţional de Jazz. Organizat pentru prima dată în anul 1997, festivalul aduce la Gărâna mari artişti din toate ţările lumii, precum şi foarte mulţi turişti iubitori ai acestui gen muzical.

Turneul de tenis

Singurul turneu de tenis din zonă se desfăţoară anual, începând din anul 2001, pe un teren de iarbă, şi este organizat chiar de noi, la Gasthaus Cristl. La acest turneu participă sportivi amatori din toată ţara şi din străinătate.

Harta regiunii